index.

Filosofie.

Opstijgend Vocht.

Doorslaand vocht.

Hygroscopisch Vocht.

Condensatie Vocht.

Insijpelend Vocht.

Contact.

WALL-EXPERTS - ST JOZEFSTRAAT 8 - 8550 ZWEVEGEM - t +32 56 49 59 49 - f +32 56 72 04 01 - info@wall-experts.be
Wall experts is a member of the DDC GROUP

Wall Experts zijn een collectief van specialisten op het gebied van vochtbestrijding.  Met jarenlange ervaring in renovatie en verbetering van bestaande en nieuwe woningen, en een samenwerking met de meest innoverende laboratoria zijn we tot allerbeste resultaat gekomen die wij U kunnen bieden op het gebied vochtbestrijding in uw woning.

 

Waar veel van onze collega’s stoppen, begint voor ons het verhaal.  Het bestrijden van de gevolgen van vocht lijkt al veel op te lossen.  Met garanties van 30 jaar, die niet eens wettelijk zijn en na goed na te lezen eigenlijk niets van dekking bieden, proberen zij u te overtuigen van hun kwaliteit.  Daar doen wij niet aan mee!  

 

Een goede oplossing volgens een correcte diagnose zijn nog maar het begin van eerlijk zakendoen.  U bent niet gebaat met een over-kill oplossing.  U kunt als het ware een nieuw huis zetten, en zo bent u zeker dat uw vocht-probleem opgelost is.  Onze technici komen bij u thuis en doen de nodige metingen.  Ze bespreken met u alle stappen van onze procedures, die wij binnen onze eigen groep ook uitvoeren.  Zij leggen uw gegevens nog eens voor aan onze ingenieurs, die na hun goedkeuring een einddiagnose opstellen.  Aan de hand van deze diagnose wordt er een passende offerte op maat gemaakt.  U krijgt deze zo snel mogelijk terugbezorgd, waarna u zelf kunt beslissen.  U kiest vrij!

 

Eerlijke en correcte zaken, daar staan wij altijd garant voor.

 

 

Het Wall Experts-team